Hotel Trash Deluxe Maastricht

Veelgestelde vragen

Sinds 2008 is het in Nederland niet meer toegestaan te roken op hotelkamers. Zo ook bij ons. Lapt u deze regel aan uw laars? Dan betaalt u een boete van €100,00
Helaas, vanwege negatieve ervaringen zijn huisdieren niet langer welkom bij ons.
Ons gehele hotel is voorzien van een gratis wifi netwerk. De naam en inlog van dit netwerk kunt u terug vinden bij de entree en op uw kamer.
Wij beschikken over 1 babybedje. Deze kan op verzoek voor €10,- op uw kamer worden geplaatst. Houd er rekening mee dat wij dit verzoek vaak krijgen en het bedje niet altijd beschikbaar zal zijn.

Wij beschikken over een familie kamer waar u met 1-4 personen op kunt verblijven. Tevens is er een mogelijkheid om een extra bed bij te zetten, dit kan echter alleen op de Deluxe kamers. De kosten hiervan bedragen €50,- per nacht. (de extra bedden zijn beperkt tot twee dus geef het tijdig aan wanneer u hier gebruik van wenst te maken)

U kunt parkeren op het Qpark Sphinx terrein, gelegen aan de Frontensingel, op 5 minuten loopafstand van ons hotel. (16 euro per 24 uur)
Een alternatief is Qpark Cabergerweg, gelegen aan de Cabergerweg, op 10 minuten loopafstand van ons hotel. (9 euro per 24 uur)
Tevens kunt u op straat betaald parkeren, enkel binnen de witte lijnen voor €2,60 per uur en maximaal 2 uur per dag.

U kunt bij ons 24 uur per dag inchecken, we proberen u zoveel mogelijk persoonlijk te ontvangen, indien dit niet mogelijk is werken wij met een sleutelkluis. Wij nemen 1-2 dagen voor uw aankomst contact met u op betreffende uw aankomst. Op basis daarvan krijgt u van ons de juiste check-in informatie.